Tareqs 3 sorters snittar

Publicerat:
2020-04-20Tillagningstid:
Tareqs läckra snittar med ost, fisk och kött från Trädgårdstider.
Ingredienser
4portioner
Ost och vindruva
- 4skiva(or)bröd, grovt
- smör
- 200gbrie
- 200ggorgonzola
- 8salladsblad
- 12vindruvor, kärnfria
Saltrulle och pepparrotsvisp
- 4skiva(or)bröd, grovt
- smör
- 8salladsblad
- 16skiva(or)saltrulle
- 1dlvispgrädde
- 2mskpepparrot, fint riven
- krasse
Ansjovis och ägg
- 4skiva(or)bröd, grovt
- smör
- 8salladsblad
- 8stansjoviskryddad sillfilé
- 4stägg, hårdkokta
- 2stschallottenlök
- 4dillkvistar
Så lagar du
Ost och vindruva
1. Smöra brödet och dela det på diagonalen till trekanter. Toppa med sallad, ost och vindruvor.
Saltrulle och pepparrotsvisp
1. Smöra brödet och dela det på diagonalen till trekanter. Toppa med sallad och skivad saltrulle.
2. Vispa grädden och blanda samman med pepparrot. Toppa snittarna med grädden och klippt krasse.
Ansjovis och ägg
1. Smöra brödet och dela det på diagonalen till trekanter. Toppa med sallad, sill, skivat ägg, tunt skivad lök och dill.