Äggfyllning i tunnbröd

Publicerat:
2017-01-17Tillagningstid:
Fyllningen är god i olika sorters bröd.
Ingredienser
16portioner
- 8skiva(or)rektangulärt tunnbröd eller 6 skivor fullkornsbröd eller ljust bröd
- 4hårdkokta ägg
- ½dlmajonnäs
- 1tskdijonsenap
- 1mskkapris, avrunnen
- 1-2krmsalt
- nymald svartpeppar
- 1ask(ar)kryddkrasse
Så lagar du
1. Hacka de hårdkokta äggen. Blanda med majonnäs, senap och kapris. Klipp ner kryddkrasse, men spara lite till garnering och smaka av med salt och nymald svartpeppar.
2. Bred ut fyllningen på tunnbröden och rulla ihop från långsidan. Rulla in i plastfolie om du inte ska servera direkt.
3. Skär i mindre bitar strax före serveringen och garnera bitarna med lite klippt kryddkrasse.