Basilikadoftande potatisgratäng med skinka & fetaost

Basilikadoftande potatisgratäng med skinka & fetaost

Ingredienser

4portioner

  • 1kg
    kyld potatisgratäng
  • 2st
    morötter, grovt rivna, ca 200 g
  • ¼st
    purjolök, hackad
  • 250g
    broccolibuketter, frysta
  • 200g
    rökt skinka, hackad
  • 1kruk(or)
    färsk basilika, riven
  • 1tsk
    svartpeppar
  • 1paket
    cocktailtomater, halverade
  • 100g
    fetaost

Så lagar du

Sätt ugnen på 225C. Blanda gratäng, morötter, purjo, broccoli, skinka, hälften av basilikan och peppar i en ugnsform. Platta till, lägg på tomater och smula fetaost över. Grädda 20 minuter till gyllene färg, toppa med resterande basilika. Servera med veckans sallader.

Dela det här receptet med dina vänner!