Belgiska minivåfflor med laxtopping

Publicerat:
2020-02-26Tillagningstid:
Marinerad lax, mango och koriander som du serverar på minivåfflor, gärna den belgiska varianten. Om du vill servera laxen varm kan du steka den innan du toppar dina våfflor.
Ingredienser
6 - 8portioner
- 200gbelgiska våfflor (finns att köpa färdiga)
Laxtopping
- 200gfärsk lax
- 1tskvitlökspulver
- ½lime, saften
- 1msksoja
- 1tsktabasco
- 2mskolja
- 50gmango, fryst och tärnad
- 1kruk(or)koriander
- salt och peppar
Så lagar du
1. Tärna laxen fint.
2. Blanda laxen med mangon, vitlökpulver, soja, tabasco och limesaft.
3. Fördela röran på våfflorna och toppa med koriander.
4. Låt gästerna ringla på såserna hot or not.