Biscotti med citron och tranbär

Publicerat:
2014-03-21Receptet ger 12 stycken glutenfria biscotti.
Ingredienser
12portioner
- 2dlmandelmjöl
- 1mskpotatismjöl
- 1dlhel mandel eller pistaschkärnor
- ½ tskbakpulver
- ½ tskvaniljpulver
- 1mskråsocker
- ½ dltorkade tranbär
- ½ tskkardemumma, mortlad
- 1stcitron, skalet rivet
- 1stägg
- 1mskyoghurt
Så lagar du
1. Sätt ugnen på 180 grader. Blanda de torra ingredienserna, rör ner ägg och yoghurt.
2. Forma till en längd, 2–3 cm tjock, ha lite vatten på händerna så går det lättare.
3. Grädda tills längden fått lite färg cirka 15 minuter.
4. Ta ut och skär i snittar 1–2 cm breda. Lägg med ena snittsidan uppåt och låt dem torka cirka 30 minuter i ugnen på 100 grader.
Receptet går bra att dubblera.