Boeuf tartar Rampoldi

Publicerat:

Ingredienser

2portioner

  • 3hg
    oxfilé
  • 2st
    äggulor (vispa väldigt pösigt)
  • 2msk
    olja
  • 2tsk
    dijonsenap
  • 2stänk
    tabasco
  • 2msk
    gul lök
  • 1msk
    hackad persilja
  • Peppar
  • Salt
  • Dekorera med hackad persilja

Så lagar du

Ställ fram alla ingredienserna och gör i ordning rätten vid bordet. Vispa gulorna pösiga i en djup tallrik med en gaffel, tillsätt olja och senap under fortsatt vispning tills den tjocknar lite. Tillsätt Tabasco och Worchestershiresåsen Blanda i lök, och en del av persiljan. Krydda väl med salt och nymalen peppar.

Blanda nu såsen med köttet, forma färsen till en stor tunn biff och platta ut på tallriken. Garnera med resten av persiljan.

Dela det här receptet med dina vänner!