Bröd fyllt med getost, paprika och oliver

Bröd fyllt med getost, paprika och oliver

    Publicerat:

    Ingredienser

    6portioner

    • 1st
      stort runt bröd
    • 500g
      getost
    • 2dl
      röda pimentos
    • 2dl
      svarta oliver
    • 1dl
      dill
    • 1/2dl
      ajvar relish
    • 1dl
      flytande honung
    • 1tsk
      rosmarin
    • salt och svartpeppar

    Så lagar du

    Skär av locket på brödet och gröp ur inkråmet.

    Hacka pimentos, oliver och dill. Blanda med ajvar relish i en skål. Salta och peppra.

    Skär av kanterna på getosten och dela den i stora bitar. Finhacka rosmarin och värm med honung försiktigt i en liten kastrull på svag värme.

    Lägg hälften av pimentoblandningen i botten på det urgröpta brödet. Tryck ner för att göra fyllningen kompakt. Pressa ner ordentligt med ost och ringla honung över. Toppa med ytterligare ett lager av pimentoblandningen och jämna ut.

    Lägg på brödlocket och låt stå i ca 30 minuter innan servering.

    Dela det här receptet med dina vänner!