Bruschetta med gröna ärtor och mascarpone

Bruschetta med gröna ärtor och mascarpone

Ingredienser

4portioner

  • 4skiva(or)
    bröd, t ex surdegsbröd
  • 1st
    vitlöksklyfta
  • olivolja
  • 2dl
    gröna ärtor
  • 2msk
    mascarponeost
  • citronjuice
  • vitvinsvinäger
  • färsk persilja
  • 100g
    pecorinoost

Så lagar du

Grilla brödskivorna i lite olja i en grillpanna. Gnugga en vitlöksklyfta mot brödet.

Mosa ihop ärtor, mascarponeost, lite citronsaft, vitvinsvinäger och hackad persilja. Salta och peppra.

Fördela på det grillade brödet. Toppa med pecorinoost och dekorera med några kvistar färsk persilja.

Servera gärna med Niklas Waldorfsallad.

Dela det här receptet med dina vänner!