Bruschetta med tomater, örtkeso och lufttorkad skinka

Bruschetta med tomater, örtkeso och lufttorkad skinka

Publicerat:

Tillagningstid:

Ingredienser

4portioner

  • 4skiva(or)
    bröd
  • 2klyfta(or)
    vitlök
  • 1
    färsk tomat
  • färsk persilja och oregano
  • 8
    soltorkade tomater i olja
  • 4msk
    keso
  • 8skiva(or)
    lufttorkad skinka

Så lagar du

Rosta brödet på ena sidan i en stekpanna med olivolja. Brödet är klart när det har blivit gyllengult. Gnid in vitlöken i brödet på den rostade sidan. Tärna den färska tomaten och fördela över brödskivorna.

Hacka de färska örterna och de soltorkade tomaterna. Blanda soltorkade tomater, örter och keso. Lägg kesoröran över tomaterna och överst skinka.

Pris 71,95 kr (2006)

Dela det här receptet med dina vänner!