Buffésallad med couscous och persilja

Buffésallad med couscous och persilja

Ingredienser

8 - 10portioner

  • 5-6dl
    kokt couscous
  • olivolja
  • citronjuice
  • 2st
    kålrabbi
  • 1ask(ar)
    vaxbönor
  • 1ask(ar)
    haricots verts
  • färsk persilja

Så lagar du

Häll olja i botten av ett stort fat. Pressa ner citronjuice, salta och peppra. Lägg på vaxbönor och haricots verts.

Skölj och skala kålrabbin noga. Riv ganska grovt på ett rivjärn ner i salladen. Blanda ner den kokta couscousen. Finhacka persilja och vänd ner i salladen och pynta med några blad. Servera.

* Stor couscous kallas även israelisk eller libanesisk couscous, Moghrabiah eller Moghrabieh. Finns i välsorterade mataffärer.

Dela det här receptet med dina vänner!