Chokladbrownie med kokos- och vit chokladganache

Ingredienser
6 - 8portioner
Botten
- 100gsmör
- 2stägg
- 225gsocker
- 4mskkakao
- 1tskvaniljpulver
- 60gvetemjöl
- 0,5tsksalt
- 20 cm, rund springform
- smör att smörja med
Ganache
- 1stvaniljstång
- 150gkokosgrädde
- 100gvispgrädde
- 3tskhonung
- 375gvit choklad
- skal från en lime
Så lagar du
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smörj formen med smör eller klä botten med bakplåtspapper och smöra kanterna.
3. Smält smöret och ställ åt sidan.
4. Vispa äggen med sockret lite fluffigt för hand.
5. Blanda ihop de torra ingredienserna och vänd sedan ned dem I äggvispet.
6. Häll allt I formen och grädda I 15-18 minuter. Kakan ska fortfarande kännas lös.
7. Skåra vaniljtången och skrapa ur fröna i en kastrull och lägg i stången.
8. Koka upp vanilj, kokosgrädde och vispgrädde försiktigt tillsammans med honungen.
9. Ta ut vaniljstången och låt sedan chokladen långsamt smälta i den varma grädden. Riv sedan i skalet från limen och rör om ordentligt.
10. Låt ganachen svalna nästan helst och häll den sedan över browniebotten i springformen.
11. Ställ hela formen kallt i minst fem timmar så att ganachen stelnar.
12. Dekorera med limeskivor.