Crêpes Florentine

Publicerat:

Ingredienser

4portioner

Pannkakor 8 st

  • 2st
    ägg
  • 2dl
    mjölk
  • 1dl
    mjöl
  • 50g
    smält smör
  • 1cl
    öl

Fyllning

  • 250g
    hackad spenat (färsk eller djupfryst)
  • 1st
    gul lök
  • 2st
    kokta kalla hackade ägg
  • 1dl
    riven Parmesanost
  • 1dl
    matlagningsgrädde
  • vitpeppar
  • muskot

Så lagar du

Hacka löken och svetta den i lite smör i en stek panna.

Lägg i övriga ingredienser och rör hastigt ihop i stekpannan under 5 minuter. Låt svalna.

Montering

Lägg fyllningen i pannkakorna, rulla ihop och lägg tätt i en smord ugnsfast form.

Blanda

1 dl grädde

1 dl crème fraiche

Häll över crêpesen och strö över riven ost

Grädda 10 minuter i 200° C.

Dela det här receptet med dina vänner!