Ingredienser
4portioner
- 1stsquash, ca 300 g
- 1burk(ar)färdig tomatsås, 500 g
- 250gfärska pastaplattor
- ca 300 gskivad kokt skinka
- ca 300 gemmentalerost
- 1dlriven parmesanost
- 1dlvispgrädde
Tillbehör
- Blandad sallad med cocktailtomater, grovt rivna
- morötter och resten av haricots verts
Så lagar du
Sätt ugnen på 225 grader. Hyvla squashen på längden med en osthyvel. Blanda tomatsåsen med grädden, häll hälften av såsen i botten på en ugnsform.
Lägg ut pastan på köksbänken och dela till 12 plattor om de är stora. Fördela squashskivor, skinkskivor och hyvlad ost på pastaplattorna. Rulla ihop från kortsidan. Skär rullarna i 2-3 stubbar. Sätt stubbarna i såsen. Häll på resten av såsen och toppa med riven parmesanost.
Grädda i nedre delen av ugnen ca 20 minuter. Servera med sallad.