Eftermarinerad rostbiff

Publicerat:
2018-05-09Tillagningstid:
Saftig och vacker rostbiff med god och färgglad topping.
Ingredienser
10portioner
- 1kgrostbiff, skivad
- 2mskfransk senap
- 2dlcocktailkapris
- 1dlmatolja
- 4mskbalsamvinäger
- 1dlfärska örter, hackade t ex bladpersilja, timjan och rosmarin
- 2ask(ar)cocktailtomater, gärna olika färger
- 1dlrostad lök eller syrad löksallad
Så lagar du
1. Blanda senap, 3 msk hackad kapris, olja, vinäger och örter.
2. Lägg köttet på ett fat, strö på tomater och ringla marinaden ovanpå. Garnera med hel kapris.
3. Toppa med färska örter, rostad lök eller syrad rödlök.
Tips
Om du vill kan du grunda fatet med grönsallad, så blir det lättare att drapera skivorna fint.