Enchiladas med kyckling och salta jordnötter

Enchiladas med kyckling och salta jordnötter

Publicerat:

Tillagningstid:

Ingredienser

4portioner

  • 400g
    kyckling, strimlad
  • ½st
    purjolök, strimlad
  • 2st
    vitlöksklyftor, rivna
  • 500g
    fryst grönsaksblandning av valfri sort
  • 1burk(ar)
    tacosalsa, ca 2 dl
  • 2dl
    crème fraiche
  • 8st
    mjuka tortillabröd (1 pkt)
  • 2dl
    ost, riven

olja till stekning, salt

    till servering: saltade jordnötter, 1 påse

      blandad sallad, olivolja

        Så lagar du

        Sätt ugnen på 225C. Fräs kyckling i olja. Tillsätt purjo- och vitlök, grönsaker, hälften av tacosalsan och crème fraiche. Låt koka ihop några minuter, smaka av med salt. Fördela röran på bröden, rulla ihop och lägg i en smord ugnsform. Toppa med resterande salsa och ost, grädda tills de börjar få färg, 5-10 minuter. Toppa med jordnötter och servera med sallad.

        Dela det här receptet med dina vänner!