Farahs bookmaker-toast

Publicerat:
2021-03-06Tillagningstid:
Radioprataren och tv-personligheten Farah Abadi bjuder på en helgmacka som heter duga!
Ingredienser
1portioner
- surdegsbröd
- ryggbiff
- salt och peppar
- olja
- smör
- crème fraiche
- dijonsenap
- salladsblad
- tomat
- rödlök
- pepparrot
- 1äggula
Så lagar du
- Häll ner olja och tillsätt en klick smör i stekpannan. Stek ryggbiffen på vardera sida och krydda efter smak med salt och peppar.
- När ryggbiffen fått fin yta låter du den vila på en tallrik tills den har svalnat av. Sen ska den skäras upp i nätta bitar.
- Gör en blandning av crème fraiche och dijonsenap.
- Tvätta och skär upp salladsblad, tomat, rödlök, och riv pepparrot.
- Skär upp brödskivor av surdegsbrödet och stek dem på bägge sidor i en klick smör i stekpannan.
- Bred på blandningen av crème fraiche och dijonsenap på brödskivorna. Fortsätt sen med salladsblad, tomat, rödlök, de finskurna bitarna av ryggbiffen och pepparroten.
- Separera ett ägg och lägg äggulan på toppen av mackan.