Fisk i folie med vitkål, sparris och sommarlök

Ingredienser
4portioner
- 4stbitar lax eller annan fisk
- 0,25stvitkålshuvud
- 4stsommarlökar, salladslökar eller vårlökar
- 4stsparrisar
- citronolja, alternativt olivolja och rivet citronskal
- smör (kan uteslutas)
- salt och peppar
- folie
Så lagar du
- Skär löken och kålen i grova bitar. Dela sparrisen på hälften.
- Salta och peppra fisken. Lägg en bit fisk på varje foliebit. Lägg kål, lök och sparris vid sidan av fiskbitarna. Ringla över lite citronolja och lägg i en klick smör. Salta och peppra.
- Knip ihop foliepaketen och lägg dom på grillen i ca 20 minuter eller i ugnen (150 grader) ca 30 minuter. Tänk på att tiden kan variera om du istället grillar fisken, ofta blir den kortare. Servera med färskpotatis.