Fisk, musslor & räkor i vitt vin

Publicerat:

Ingredienser

2portioner

  • 200g
    Torsk
  • 2msk
    Olivolja
  • 2
    Tomater, tärnade
  • 2klyfta(or)
    Vitlök, finhackade
  • 1burk(ar)
    Krossade tomater
  • 1dl
    Vitt vin
  • 10
    Svarta oliver, grovt hackade
  • 100g
    Musslor på burk
  • 100g
    Räkor, skalade
  • Persilja, finhacka en generös näve
  • 140g
    Pasta
  • 1
    Gul lök

Så lagar du

Hetta upp på svag värme och fräs gul- och vitlök till dess att de blivigt glansiga. Tillsätt därefter krossade tomater, vin, oliver och torsk och låt allt sjuda i cirka 15 minuter. Tillaga pastan enligt anvisningarna på paketet samtidigt som grytan sjuder. Efter 15 minuter tillsätter du musslor, räkor och persilja i grytan. Rör om!

Dela det här receptet med dina vänner!