Fisk, musslor & räkor i vitt vin
Publicerat:
2012-10-24Ingredienser
2portioner
- 200gTorsk
- 2mskOlivolja
- 2Tomater, tärnade
- 2klyfta(or)Vitlök, finhackade
- 1burk(ar)Krossade tomater
- 1dlVitt vin
- 10Svarta oliver, grovt hackade
- 100gMusslor på burk
- 100gRäkor, skalade
- Persilja, finhacka en generös näve
- 140gPasta
- 1Gul lök
Så lagar du
Hetta upp på svag värme och fräs gul- och vitlök till dess att de blivigt glansiga. Tillsätt därefter krossade tomater, vin, oliver och torsk och låt allt sjuda i cirka 15 minuter. Tillaga pastan enligt anvisningarna på paketet samtidigt som grytan sjuder. Efter 15 minuter tillsätter du musslor, räkor och persilja i grytan. Rör om!