Fisk: Sallad på spenat, kapris, tomat, citron och couscous

Fisk: Sallad på spenat, kapris, tomat, citron och couscous

Ingredienser

4 - 6portioner

  • 4dl
    couscous
  • 4dl
    vatten
  • 1/2 dl
    olivolja
  • 1msk
    salt
  • 2msk
    kapris
  • 1ask(ar)
    cocktailtomater
  • 70-100g
    babyspenat, tvättad
  • 1st
    citron

salt

    Så lagar du

    Koka upp vatten, olivolja samt 1 msk salt, slå det sedan över couscousen som ligger i en lämplig skål, låt ligga och svälla i ca 5 minuter, rör med en gaffel. Låt svalna.

    Skär tomaterna i halvor samt citronen i bitar, blanda sedan varsamt alla ingredienser till en sallad. Servera med fördel dressing på färsk spenat med dill och citron till salladen. Smaka av med salt.

    Dela det här receptet med dina vänner!