Fiskgratäng allt i ett med champinjonsås

Ingredienser
4portioner
- 600gMsc-märkta rödspättafiléer, färska eller tinade
- 4stportioner kokt ris
- 1burk(ar)champinjoncrème (185 g)
- 2dlgrädde, valfri fetthalt
- 1stliten burk svart stenbitsrom
- salt, vitpeppar
Till servering
- grönsallad, citronklyftor
Så lagar du
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Lägg fisken i botten på en ugnsform, salta och peppra. Fördela riset ovanpå. Blanda champinjoncrème, grädde och rom, smaka av med salt och peppar.
3. Häll blandningen över anrättningen. Grädda tills fisken är just färdig, cirka 25 minuter.
Tips: Smaksätt riset med hackad dill eller gräslök, du kan även lägga ett lager färsk bladspenat och lite hackad röd lök ovanpå fisken.