Frangipanemuffins

Ingredienser
12portioner
- 200gsmör
- 200gsocker
- 200gmandelmjöl
- 25gsojamjöl
- 25gbovetemjöl
- 4stägg
- 3mskhonung
- färska hallon, till dekorering
Topping
- 100gcream cheese
- 100gsmör, rumstempererat
- 100gflorsocker
- rivet skal av en lime
- saften av ½ lime
- 1tskvaniljsocker
Så lagar du
1. Vispa samman rumstempererat smör med socker och honung tills det är ljust i färgen.
2. Tillsätt mandelmjöl och sedan äggen ett i sänder. Vispa till en jämn smet och tillsätt sedan, sojamjöl och bovetemjöl.
3. Slå upp i 12 stycken muffinsformar och baka i mitten av ugnen på 165 grader cirka 22–25 minuter.
4. Låt svalna och dekorera med topping och färska hallon.
Topping
1. Lägg alla ingredienserna i en bunke och vispa samman allt med en elvisp på högsta hastighet.
2. Lägg upp i en spritspåse och lägg in påsen i kylen cirka 20 minuter.