Ingredienser
4portioner
- 400gentrecôte
- 4stmajskolvar
- 3mskolivolja
<b>Tomatsalsa</b>
- 4stgula tomater
- 2msksherryvinäger
- efter smakchilipepparsås
- strösocker
- salt och peppar
<b>Yoghurtsås</b>
- 2mskmatlagningsyoghurt
- färsk persilja
- 1klyfta(or)citron
- 4sttortillabröd
- 1påse(ar)sallad
- smör
Så lagar du
Stek entrecôten på grillen. Tillagningstiden varierar beroende på köttet, grillen och värmen, men 10 minuter är ett riktmärke.
Dela majskolvarna i tre delar. Pensla med olivolja och lägg på grillen.
Tomatsalsa:
Hacka tomaterna grovt. Lägg i en skål och tillsätt socker, salt, sherryvinäger och chilipepparsås.
Yoghurtsås:
Blanda yoghurt och hackad persilja i en skål. Pressa ner citronjuice och smaka av med salt och peppar.
Värm tortillabröden på grillen. Strimla entrecôten och lägg köttet på tortillabröden tillsammans med yoghurtsås, tomatsalsa och sallad.
Pensla majskolvarna med smör och servera vid sidan av.