Grillad laxwrap med pepparrot, äpple och potatis

Publicerat:
2016-04-20Tillagningstid:
En läcker och fräsch wrap som går snabbt att laga och ta med, eller grilla över öppen eld.
Ingredienser
4portioner
- 300grimmad lax
- 6mskfärskost
- 4mskfärsk- riven pepparrot
- ½dlgräslök
- 4stfasta potatisar
- 1syrligt äpple
- rivet citronskal från en citron
- brynt smör
- 1nypa(or)salt
- 1nypa(or)svartpeppar
- 4sttortillabröd eller mjuka tunnbröd
Så lagar du
1. Stryk brödet med färskost och riv över pepparrot.
2. Skär laxen i tunna skivor och fördela över färskosten.
3. Rada upp några skivor potatis och äpple ovanpå laxen. Avsluta med gräslök, salt och svartpeppar.
4. Ringla sedan över brynt smör och rulla ihop.
5. Grilla över öppen eld eller i grillpanna under press och njut direkt.