Grillad laxwrap med pepparrot, äpple och potatis

Två wraps med lax och grönsaker

Publicerat:

Tillagningstid:

En läcker och fräsch wrap som går snabbt att laga och ta med, eller grilla över öppen eld.

Ingredienser

4portioner

  • 300g
    rimmad lax
  • 6msk
    färskost
  • 4msk
    färsk- riven pepparrot
  • ½dl
    gräslök
  • 4st
    fasta potatisar
  • 1
    syrligt äpple
  • rivet citronskal från en citron
  • brynt smör
  • 1nypa(or)
    salt
  • 1nypa(or)
    svartpeppar
  • 4st
    tortillabröd eller mjuka tunnbröd

Så lagar du

1. Stryk brödet med färskost och riv över pepparrot. 

2. Skär laxen i tunna skivor och fördela över färskosten. 

3. Rada upp några skivor potatis och äpple ovanpå laxen.  Avsluta med gräslök, salt och svartpeppar.

4. Ringla sedan över brynt smör och rulla ihop.

5. Grilla över öppen eld eller i grillpanna under press och njut direkt.

Dela det här receptet med dina vänner!