Grillad mälargös i folie med äpple, gurka samt pepparrot

Publicerat:

Ingredienser

4portioner

  • 600g
    gösfilé, skinn- och benfri
  • 3st
    röda äpplen
  • 1st
    liten färsk gurka
  • 1st
    litet knippe dill
  • ½dl
    olivolja
  • 1st
    citron
  • 3msk
    riven färsk pepparrot
  • salt och nymalen vitppepar

Så lagar du

1. Ansa och skölj äpplena samt gurkan. Ta bort kärnhuset ur både äpplen och gurka.

2. Skiva citronen i tunna skivor, tärna äpplet och gurkan i lika tärningar.

3. Placera ut dubbla ark med ugnsfolie 40 x 40 cm. Smörj in med olivolja, lägg på citron och övriga grönsaker samt dillen, placera 150 g gös i vardera paket 4 st.

4. Nyp ihop folien till ett paket.

5. Lägg på grillen i ca 25-30 minuter beroende på värmen.

6. När fisken är klar servera då riven pepparrot till.

Dela det här receptet med dina vänner!