Grillad mälargös i folie med äpple, gurka samt pepparrot
Publicerat:
2012-10-24Ingredienser
4portioner
- 600ggösfilé, skinn- och benfri
- 3ströda äpplen
- 1stliten färsk gurka
- 1stlitet knippe dill
- ½dlolivolja
- 1stcitron
- 3mskriven färsk pepparrot
- salt och nymalen vitppepar
Så lagar du
1. Ansa och skölj äpplena samt gurkan. Ta bort kärnhuset ur både äpplen och gurka.
2. Skiva citronen i tunna skivor, tärna äpplet och gurkan i lika tärningar.
3. Placera ut dubbla ark med ugnsfolie 40 x 40 cm. Smörj in med olivolja, lägg på citron och övriga grönsaker samt dillen, placera 150 g gös i vardera paket 4 st.
4. Nyp ihop folien till ett paket.
5. Lägg på grillen i ca 25-30 minuter beroende på värmen.
6. När fisken är klar servera då riven pepparrot till.