Grillad potatissallad med fetaost och rädisor

Ingredienser
4portioner
- 4-6stora potatisar
- 1knippa(or)rädisor
- 1paketfetaost
- olivolja
- salt och peppar
Så lagar du
1. Tvätta eller borsta och skiva upp lite potatis, gärna bakpotatis, i ca 1 cm tjocka skivor. Dela skivorna på mitten. Låt dem gärna ligga i vatten ett tag så går det snabbare att tillaga dem. Lägg upp på ett fat, ringla över olivolja, salta ordentligt och peppra.
2. Låt gå på grillen ca 20-30 minuter eller tills potatisen känns färdig och har fått fin färg. Vänd ett par gånger.
3. Halvera rädisor, lägg dem och lite hackad gul lök på en tallrik. Lägg på potatisen och smula fetaost över. Ringla över olivolja, salta, peppra och servera direkt!
4. Passar till både fisk och kött, prova t ex till vår grillade fläskfilé!