Grillade grönsaker - pak choy

Grillade grönsaker - pak choy

Ingredienser

4portioner

  • 2st
    pak choy (salladshuvuden)
  • 4st
    foliebitar
  • 3msk
    smör
  • 1dl
    färsk timjan
  • 2st
    schalottenlökar
  • 2dl
    persilja
  • rapsolja

Så lagar du

Halvera salladshuvudena, pensla dem med lite olja och salta och peppra. Lägg därefter salladen på grillen och låt den få färg. Fördela salladen på foliebitarna, häll lite vatten på salladen, tillsätt en klick smör och färsk timjan. Salta och nyp ihop folien till paket.

Värm foliepaketen på grillens utkanter i ca 10 minuter. Öppna foliepaketen och fördela löken och den grovhackade persiljan över salladen. Ringla över lite rapsolja till sist. Servera t ex till entrecote.

Dela det här receptet med dina vänner!