Grillade persikor med passionsfruktskräm & pistage

Grillade persikor med passionsfruktskräm & pistage

    Publicerat:

    Ingredienser

    4portioner

    • 25g
      smör, smält
    • 2msk
      honung, flytande
    • 1msk
      färsk ingefära, riven
    • 4st
      persikor, halverade och urkärnade

    Passionsfruktskräm

    • 2st
      passionsfrukter
    • 2dl
      matyoghurt
    • 1dl
      vispgrädde, löst vispad
    • 8-10st
      små maränger
    • 1dl
      pistagekärnor

    Så lagar du

    Blanda smör, honung och ingefära. Vänd persikorna I blandningen och grilla tills de fått färg. Pensla gärna med smörblandningen några gånger under grillningen.

    Passionsfruktskrämen görs genom att dela passionsfrukterna och gröp ur fruktköttet. Blanda med yoghurt, vänd ner grädde och maränger. Klicka krämen på de grillade persikorna. Toppa med nötterna.

    Dela det här receptet med dina vänner!