Ingredienser

4portioner

  • 800g
    entrecote
  • 1kg
    lammkotlett
  • 700g
    tonfisk
  • 800g
    struts

Så lagar du

Entrecote

Använd 150-200 g/per person. Om du marinerar bitarna innan torka av dem med hushållspapper före du lägger dem på grillen. Grilla på hög värme och rent grillgaller ca 2-3 min på varje sida. Glöm inte att salta och peppra.

Lammkotletter

Ca 250 g/person. Samma grillning som entrecote. Kan grillas något längre.

Tonfisk

Ca 150-175 g/person. Om tonfisken är av hög kvalitet ska den grillas mycket kort tid. Ca 1 min på varje sida. Alltså medium till rare. Salta och peppra.

Struts

Ca 150-200 g/person. Strutsen påminner mycket om oxfilé. Den blir som bäst om den grillas medium – medium well. Den blir något torr om den är helt genomstekt. Grilltiden varierar med tjockleken.

Dela det här receptet med dina vänner!