Ingredienser
4portioner
- 8stmedelstora paprikor (olika färger)
- 250gfetaost
- 150gfärskost
- 50ggrädde
- 2stägg
- 250gcreme fraiche
- 1tskpersilja, finhackad
- 1tsktimjan, finhackad
- 3mskolivolja
- 1mskfärsk dill, hackad
- salt och peppar
Så lagar du
- Förbered paprikorna genom att grilla eller tillaga i airfryer.
- Skär av toppen på varje paprika och ta bort frön och hinnor.
- Blanda grädde och ägg och creme fraiche.
- Blanda smeten med ostarna och tillsätt hälften av kryddorna.
- Fyll varje paprika med ostsmeten.
- Värm olivoljan i en stor stekpanna på medelhög värme.
- Lägg paprikan i stekpannan och koka på spisen i medelvärme ungefär 4 minuter.
- Häll såsen ovanpå och tillsätt resten av kryddorna.
- Sätt dem i ugnen 5 minuter.
- Låt paprikorna svalna lite innan servering.
- Servera med nybakt bröd.