Guacamole

Guacamole

Publicerat:

Tillagningstid:

Ingredienser

4portioner

  • 2st
    Avokado, mjuka men utan bruna fläckar inuti
  • 4msk
    creme fraiche
  • 1msk
    philadelphiaost
  • 1msk
    citronsaft
  • ¼tsk
    salt och peppar
  • lite
    paprikapulver

Så lagar du

1. Skär avokadon mitt itu och ta ut kärnan med en sked. Spara kärnan. Se till att fruktköttet är grönt och fint. Ta ut fruktköttet med skeden och lägg det i skålen.

2. Lägg i créme fraiche och färskost och mosa avokadon med en gaffel så att allt blandas.

3. Smaka av guacamolen med citronsaft, salt och peppar. Lägg över i en serveringsskål om du vill. Sätt en kärna mitt i guacomelen så blir den inte brun. Sätt över en plastfolie och förvara guacamolen i kylskåpet tills du ska äta den

Dela det här receptet med dina vänner!