Italiensk bondsallad med pesto och parmesan

Publicerat:

Tillagningstid:

Ingredienser

4portioner

  • 300g
    potatis
  • 200g
    zucchini
  • 1st
    rödlök
  • 1burk(ar)
    borlottibönor
  • 100g
    spenat
  • 1st
    citron
  • 1dl
    pestosås
  • 1dl
    parmesanost
  • salt och peppar

Så lagar du

Koka potatisarna och låt svalna. Skär dem sedan i mindre bitar och lägg i en stor skål.

Riv zucchinin och finhacka rödlöken. Skölj bönorna i kallt vatten och skär spenaten i mindre bitar. Vänd ner ingredienserna i skålen och tillsätt citron, pestosås och parmesanost.

Häll upp på ett stort fat och krydda med flingsalt och svartpeppar.

Tips: Perfekt sallad till utflykt eller grillen!

Dela det här receptet med dina vänner!