Ingredienser
6portioner
- 750gkalvinnanlår i tunna skivor
- 1½tsksalt
- 2krmnymald svartpeppar
- 2stzucchini, ca 300 g
- 200gtaleggioost
- 2mskolivolja
- 1msksmör
- 1½dlvitt vin
- Salt och peppar
Tillbehör:
- Vax- och brytbönor
Så lagar du
1. Banka ut köttet så att det blir riktigt tunt. Salta och peppra och dela stor skivor på hälften.
2. Skär zucchini i små tärningar och fräs dem i 1 msk olivolja ca 5 min.
3. Skär osten i tärningar.
4. Fördela zucchini och ost på köttskivorna och rulla ihop och vik in kanterna fäst med tandpetare.
5. Hetta upp olja och smör i en stekpanna. Bryn ruladerna runt om.
6. Flytta över till en traktörpanna. Häll vin i pannan och koka upp. Häll vätskan över ruladerna och koka några minuter tills köttet är klart.
7. Smaka av skyn med salt och peppar om det behövs.