Kalvrulader med zucchini och taleggio

Kalvrulader med zucchini och taleggio

    Publicerat:

    Ingredienser

    6portioner

    • 750g
      kalvinnanlår i tunna skivor
    • tsk
      salt
    • 2krm
      nymald svartpeppar
    • 2st
      zucchini, ca 300 g
    • 200g
      taleggioost
    • 2msk
      olivolja
    • 1msk
      smör
    • dl
      vitt vin
    • Salt och peppar

    Tillbehör:

    • Vax- och brytbönor

    Så lagar du

    1. Banka ut köttet så att det blir riktigt tunt. Salta och peppra och dela stor skivor på hälften.

    2. Skär zucchini i små tärningar och fräs dem i 1 msk olivolja ca 5 min.

    3. Skär osten i tärningar.

    4. Fördela zucchini och ost på köttskivorna och rulla ihop och vik in kanterna fäst med tandpetare.

    5. Hetta upp olja och smör i en stekpanna. Bryn ruladerna runt om.

    6. Flytta över till en traktörpanna. Häll vin i pannan och koka upp. Häll vätskan över ruladerna och koka några minuter tills köttet är klart.

    7. Smaka av skyn med salt och peppar om det behövs.

    Dela det här receptet med dina vänner!