Kokos- och koriandersoppa

Publicerat:
2016-01-20Tillagningstid:
Rawfood är ekologisk mat från växtriket som inte hettas upp över 42 grader. Istället för att koka, ugnsbaka eller steka maten så mixas, marineras, blötläggs och torkas den på låg temperatur. Den här rawfood-soppan är väldigt enkel att göra, men resultatet blir väldigt smakrikt!
Ingredienser
4portioner
- 400mlekologisk kokosmjölk
- 2dlvatten
- 3cmfärsk ingefära
- 1stvitlöksklyfta
- 1ststjälk citrongräs
- ½ströd chili
- 1mskkokosolja
- 2stdadlar
- 1stlime
- 3msktamari (japansk soja)
- 2dlkoriander + lite till servering
Så lagar du
1. Hacka citron, ingefära och vitlök i mindre bitar. Pressa citronen. Kärna ur dadlarna.
2. Mixa samtliga ingredienser till en slät soppa.
3. Toppa soppan med hackad färsk koriander.