Ingredienser
25portioner
- 50gsmör
- 1 1/4dlströsocker
- 1mskvetemjöl
- 1tskbakpulver
- 3dlkokosflingor
- 1stägg
- <br><br>
Punschkräm:
- 50gsmör
- 1dlflorsocker
- 1stäggula
- 1 1/2mskpunsch
Så lagar du
1. Sätt ugnen på 175°. <br>
2. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt sockret. Blanda mjöl, bakpulver och kokosflingor. Rör ner det i smöret. Rör sist ner ägget.<br>
3. Lägg små kulor glest på plåt med bakplåtspapper.<br>
4. Grädda mitt i ugnen ca 8 min tills de fått fin färg.<br>
5. Punschkräm: Rör smör och socker poröst med elvisp. Tillsätt gulan och punschen droppvis vispa samman till en kräm. Bred den på hälften av kakorna och lägg dem dubbla.<br>