Kokosflarn med punschkräm

Kokosflarn med punschkräm

Ingredienser

25portioner

  • 50g
    smör
  • 1 1/4dl
    strösocker
  • 1msk
    vetemjöl
  • 1tsk
    bakpulver
  • 3dl
    kokosflingor
  • 1st
    ägg
  • <br><br>

Punschkräm:

  • 50g
    smör
  • 1dl
    florsocker
  • 1st
    äggula
  • 1 1/2msk
    punsch

Så lagar du

1. Sätt ugnen på 175°. <br>

2. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt sockret. Blanda mjöl, bakpulver och kokosflingor. Rör ner det i smöret. Rör sist ner ägget.<br>

3. Lägg små kulor glest på plåt med bakplåtspapper.<br>

4. Grädda mitt i ugnen ca 8 min tills de fått fin färg.<br>

5. Punschkräm: Rör smör och socker poröst med elvisp. Tillsätt gulan och punschen droppvis vispa samman till en kräm. Bred den på hälften av kakorna och lägg dem dubbla.<br>

Dela det här receptet med dina vänner!