Kött i senapssås

Publicerat:

Ingredienser

6portioner

  • 900g
    färdigstekt rostbiff

Senapssås

  • 2dl
    vatten
  • 1msk
    kalvfond
  • 2msk
    vetemjöl
  • 2msk
    dijonsenap
  • 1msk
    kinesisk soja
  • dl
    mellangrädde
  • 2msk
    kapris

Tillbehör:

  • Potatis eller ris
  • Kapris
  • Ättiksgurka

Så lagar du

1. Vispa samman vatten, kalvfond och vetemjöl i en traktörpanna. Tillsätt senap och grädde. Koka upp under omrörning och låt sjuda försiktigt 5-8 min.

2. Strimla köttet och lägg ner det i grytan. Låt det precis bli varmt. Servera med pressad potatis, haricots verts, kapris och strimlad gurka.

Dela det här receptet med dina vänner!