Köttfärsfyllning till 8 piroger

Köttfärsfyllning till 8 piroger

Ingredienser

8portioner

  • ½sats(er)
    pirogdeg
  • 400g
    blandfärs
  • 1st
    gul lök
  • 1msk
    olivolja
  • 1 tsk
    salt
  • 1tsk
    spiskummin
  • 1tsk
    chilipulver
  • 2msk
    tomatpuré
  • 1st
    tetra kidneybönor, 190 g

Så lagar du

1. Bryn färsen i olja. Tillsätt löken mot slutet och låt den fräsa med tills den blir mjuk.

2. Tillsätt salt, spiskummin, chilipulver och tomatpuré. Fräs en kort stund.

3. Skölj bönorna och låt dem rinna av, tillsätt dem till färsen och låt koka ihop någon minut. Smaka av om du vill ha mer kryddor.

Dela det här receptet med dina vänner!