Krämig ägg- och matjessallad

flera glas med röra och knäckebit

Publicerat:

Snabb och enkel liten rätt med klassiskt goda smaker.

Ingredienser

6portioner

  • 3st
    kokta potatisar med skal, 150 g
  • 2st
    matjessfiléer, ca 200 g
  • 4st
    hårdkokta ägg
  • 4st
    salladslökar
  • ¾dl
    majonnäs
  • ¾dl
    turkisk yoghurt
  • 3msk
    kaviar
  • lite nymald vitpeppar
  • Knäckebröd

Så lagar du

1. Skala potatisen och skär den och matjessillen, samt äggen i små tärningar. Skiva salladslöken tunt.

2. Blanda majonnäs, turkisk yoghurt, kaviar och salladslök. Vänd ner resten av ingredienserna. Smaka av med lite vitpeppar.

3. Häll gärna upp i små glas och servera med knäckebröd.

Dela det här receptet med dina vänner!