Krämig sillsallad

Publicerat:
2017-06-22Tillagningstid:
En smakrik och fräsch sillsallad som man svänger ihop på ett kick.
Ingredienser
4 - 6portioner
- 4medelstora färskpotatisar
- 1knippa(or)gräslök
- ⅓purjolök
- 1burk(ar)matjessill, à 200 g
- 1syrligt äpple
- 1½dlcreme fraiche
- 1knippa(or)rädisor
- 1knippa(or)dill
Till servering
- hårt tunnbröd
Så lagar du
1. Koka potatisen i saltat vatten, låt svalna. Skala och skär i bitar.
2. Låt sillen rinna av och skär den i mindre bitar. Kärna ur äpplet och skär i små kuber.
3. Strimla gräslök och purjolök.
4. Blanda sill, äpplebitar, gräslök och purjolök med creme fraiche och potatis. Toppa med skivade rädisor och plockad dill.