Krustader med varmrökt laxröra

Krustader med rom.

Publicerat:

Tillagningstid:

De nya, knapriga rågchipsen från Finland smakar utmärkt fyllda med en frisk röra med varmrökt lax. Även vanliga krustader fungerar fint. Röran kan stå klar men läggs i strax före serveringen.

Ingredienser

20portioner

  • 20st
    finska rågchips eller krustader
  • 200g
    varmrökt lax, skinn- och benfri
  • 50-60g
    neutral färskost
  • 2msk
    majonnäs
  • 1msk
    finhackad dill
  • 2tsk
    rivet citronskal
  • salt
  • nymalen vitpeppar

Garnering

  • 20-30g
    lax- eller forellrom

Så lagar du

Med det här receptet får du 20 plockportioner.

1. Mosa laxen med ost, majonnäs, dill och citronskal. Smaka av med salt och peppar, ställt kallt till serveringen. Klicka röran i krustaderna, toppa med rom och servera.

Dela det här receptet med dina vänner!