Krustader med varmrökt laxröra

Publicerat:
2016-05-13Tillagningstid:
De nya, knapriga rågchipsen från Finland smakar utmärkt fyllda med en frisk röra med varmrökt lax. Även vanliga krustader fungerar fint. Röran kan stå klar men läggs i strax före serveringen.
Ingredienser
20portioner
- 20stfinska rågchips eller krustader
- 200gvarmrökt lax, skinn- och benfri
- 50-60gneutral färskost
- 2mskmajonnäs
- 1mskfinhackad dill
- 2tskrivet citronskal
- salt
- nymalen vitpeppar
Garnering
- 20-30glax- eller forellrom
Så lagar du
Med det här receptet får du 20 plockportioner.
1. Mosa laxen med ost, majonnäs, dill och citronskal. Smaka av med salt och peppar, ställt kallt till serveringen. Klicka röran i krustaderna, toppa med rom och servera.