Ingredienser

4portioner

  • 4st
    goda kryddiga lammkorvar som merques
  • 1sats(er)
    romesco-sås
  • 100 g
    champinjoner
  • 1msk
    olivolja
  • 1msk
    smör
  • salt och peppar
  • 1 näve ruccola
  • 4msk
    finriven manchego-ost
  • 1st
    surdegsbaguette

Så lagar du

1. Börja med att göra romesco-såsen, se recept nedan.

2. Ansa och dela champinjonerna. Stek dom i smör och olivolja tills de fått lite färg och mjuknat. Salta och peppra Lägg åt sidan.

3. Stek korvarna i olja i 7–8 minuter på varje sida. Lägg upp korvarna i bröd, gärna med en klick majonnäs i botten.

4. Lägg på champinjoner, romescosås och några ruccolablad. Strö över lite ost och servera.

Dela det här receptet med dina vänner!