Laxpaket med rosmarinpotatis och romsås

Publicerat:

Ingredienser

4portioner

  • 4st
    laxfileér
  • 3-4st
    tomater
  • 1st
    purjolök
  • 2st
    rödlök
  • 1st
    röd paprika
  • 2st
    lime frukter
  • 1knippa(or)
    dill
  • salt och citronpeppar
  • 2dl
    créme fraiche
  • 2msk
    majonäs
  • 1/2burk(ar)
    stenbitsrom
  • 8-10st
    potatisar
  • färsk rosmarin

Så lagar du

Salta o peppra laxfileérna lägg i folieark, ett ark per person. Skiva grönsakerna och en av lökarna, fördela dem över laxen. Pressa lime över fisk och grönsaker. Strö över dillen.

Gör liknande foliepaket med potatis och rosmarin.

stäng paketen o stoppa in ugn eller över grill ca 12-15 min

Såsen: Hacka den sista rödlöken och dillen fint. Blanda samman med stenbitsrom, créme fraiche och majonäs. Salta och peppra efter smak.

Ställ in i kylen till maten är klar.

Servera!

Marlene Häggblad

(Detta är ett tittarrecept, inte provlagat av redaktionen)

Dela det här receptet med dina vänner!