Laxröra med äpple och kapris

Publicerat:
2018-03-21Tillagningstid:
Röran är god att servera på krispigt rågbröd.
Ingredienser
- 24rågchips eller bitar av rågcrisp
- 200gvarmrökt lax, skinn- och benfri
- 1mskgrov svensk senap
- 2tskdijonsenap
- 2mskmajonnäs
- 3mskcrème fraiche
- ½äpple
- 1mskkapris
- nymald svartpeppar
- 1ask(ar)kryddkrasse
Så lagar du
1. Dela laxen i en skål med en gaffel.
2. Blanda senapssorterna, majonnäs och crème fraiche och blanda sedan med laxen.
3. Tärna äpplet fint och blanda ner det, ½ ask kryddkrasse och kaprisen i laxröran. Vrid över lite svartpeppar.
4. Klicka ut laxröran på rågchips eller bitar av rågcrisp. Klipp över kryddkrasse och servera eller låt gästerna själva klicka på röran på tunt hårt rågbröd.