Löjromstoast på smörstekt bröd

Publicerat:

Tillagningstid:

God och lyxig förrätt som går riktigt snabbat att laga. Löjrommen serveras med klassiska tillbehör på smörstekt rostbröd.

Ingredienser

4portioner

  • 4skiva(or)
    gott rostbröd
  • 160g
    fin löjrom, väl avrunnen
  • 1
    rödlök
  • 100g
    creme fraiche
  • ½
    citron
  • 25g
    smör till stekning
  • dill till garnering

Så lagar du

1. Kantskär brödet. Skala och finhacka rödlöken.

2. Smält smöret i en teflon/gjutjärnspanna. Stek brödet så att det får färg någon minut på varje sida.

3. Skär citronen i 4 klyftor. Lägg löjrom, lök och crème fraiche på varsin skiva smörstekt bröd. Garnera med dill.

Dela det här receptet med dina vänner!