Mangalicaskinka med rostade valnötter och syltade aprikoser

Publicerat:
2013-09-20Ingredienser
- 150gmangalikaskinka i tunna skivor
- 2dlrostade valnötskärnor
- syltade aprikoser
Syltade aprikoser
- 1 ½ dlvitvinsvinäger
- 1 ½ dlvatten
- 2mskråsocker
- 1tsksenapsfrö
- 300gaprikoser
- 100ggula russin
- 1stlagerblad
Så lagar du
1. Förbered aprikoserna dagen innan. Servera skinkan med skivade aprikoser, valnötter och gärna rostade brödskivor.
2. Koka upp vinäger, vatten, socker och senapsfrö och låt sjuda tills allt socker lösts upp.
3. Lägg aprikoser, russin och lagerblad i en ren glasburk och häll på den heta lagen.
4. Låt svalna och ställ sedan in i kylskåpet över natten.