Ingredienser
6portioner
- 4stäggulor
- 1dlflorsocker
- 250gmangopuré eller 2 st mogna mango
- 2dlcrème fraiche
- 4dlvispgrädde
Havre- och kokoskrisp
- 1dlhavregryn
- 1dlkokos
- 1/2dlsocker
- 50gsmör
- 6stportionsskålar eller kaffekoppar
Så lagar du
1. Vispa äggulor och florsocker poröst. Häll ner mangopurén. Om du använder färsk mango så skala, kärna ur och mosa i mixer. Blanda ner crème fraiche. Vispa grädden till ett löst skum och vänd ner försiktigt i smeten.
2. Häll i smeten portionsskålar och sätt i frysen i 4 timmar. Ta ut skålarna ca 10 minuter innan servering.
Havre- och kokoskrisp:
3. Lägg alla ingredienserna i stekpannan och bryn tills sockret smälter. Sprid ut på smörpapper och låt svalna.
Toppa mangoparfaiten med krispet och servera.