Marulk i saffrantomatsås

Publicerat:

Ingredienser

2portioner

  • 200g
    Marulk
  • 5st
    Soltorkade tomater utan olja
  • 2klyfta(or)
    Vitlök
  • 1dl
    Krossade tomater
  • 1dl
    Vitt vin
  • 140g
    Svart tagliatelle
  • 1/2g
    Saffran
  • 2msk
    Olivolja
  • Basilika blad
  • Salt & peppar

Så lagar du

Koka upp pastan medan du tillagar fisken. Hetta upp oljan i en panna och fräs vitlök och soltorkade tomater i cirka 20 sekunder. Lägg i marulksbitarna och bryn någon minut per sida. Tillsätt krossade tomater, saffarn & vin. Salta & peppra fisken och tillaga den i ugnen i cirka tio minuter i 125 grader. Låt fisken vara inne i ungnen till dess att fiskköttet känns fast. Blanda ner basilikabladen i pastan och servera med fisken.

Dela det här receptet med dina vänner!