Miniwraps med currykyckling och nötter

Publicerat:
2016-05-10Tillagningstid:
Små behändiga wraps är både gott och lättätet på kalaset. Kan göras klara och vänta i kylen ett par timmar.
Ingredienser
8portioner
- 250gkycklingfilé
- ½tsksalt
- lite nymalen svartpeppar
- 1dlmajonnäs
- 1tskcurry
- ev. salt
- 1knippa(or)salladslök
- 1dlcashewnötter
Servering
- 8stsmå tortillas
- grönsallad
- folie
Så lagar du
1. Sätt ugnen på 225°. Salta och peppra kycklingen, stek den helt igenom, ca 20-22 min. Ta ut och låt svalna.
2. Blanda majonnäsen med curry, smaka ev av med lite salt. Strimla löken grovt och grovhacka nötterna. Dela kycklingen i munsbitar och blanda allt med såsen.
3. Lägg ut tortillas på en skärbräda, lägg ett salladsblad på varje. Fördela kycklingröran och vik ihop brödet, linda in i folie så det håller ihop.