Miniwraps med currykyckling och nötter

Kycklingwraps.

Publicerat:

Tillagningstid:

Små behändiga wraps är både gott och lättätet på kalaset. Kan göras klara och vänta i kylen ett par timmar.

Ingredienser

8portioner

  • 250g
    kycklingfilé
  • ½tsk
    salt
  • lite nymalen svartpeppar
  • 1dl
    majonnäs
  • 1tsk
    curry
  • ev. salt
  • 1knippa(or)
    salladslök
  • 1dl
    cashewnötter

Servering

  • 8st
    små tortillas
  • grönsallad
  • folie

Så lagar du

1. Sätt ugnen på 225°. Salta och peppra kycklingen, stek den helt igenom, ca 20-22 min. Ta ut och låt svalna.

2. Blanda majonnäsen med curry, smaka ev av med lite salt. Strimla löken grovt och grovhacka nötterna. Dela kycklingen i munsbitar och blanda allt med såsen.

3. Lägg ut tortillas på en skärbräda, lägg ett salladsblad på varje. Fördela kycklingröran och vik ihop brödet, linda in i folie så det håller ihop.

Dela det här receptet med dina vänner!