Nassims snabba macka

Publicerat:
2021-04-30Tillagningstid:
Nassim Al Fakir bjuder på sin ”Varför göra saker långsamt när man kan göra det snabbt-macka”.
Ingredienser
1portioner
- olja
- smör
- tortillabröd
- tomatpuré
- krossade tomater
- köttfärs
- chili
- paprika
- råa skogschampinjoner
- rödlök
- mozzarella
- fetaost
- oregano
- salt och peppar
Så lagar du
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Värm olja och en klick smör i stekpannan och lägg i köttfärsen. Hacka ner chili och paprika och låt de stekas tillsammans med färsen under omrörning. Salta och peppra.
- Lägg tortillabröden på en ugnsplåt. Blanda krossade tomater och tomatpuré och bred på brödet. Fördela sen den stekta färsen på brödet.
- Skär upp rödlök och råa skogschampinjoner och lägg på. Strimla sen över mozzarella, fetaost och krydda med oregano.
- Grädda pizzan mitt i ugnen i 5–10 minuter, tills osten smält och pizzan har fått färg.