Omelett med kantareller, krispig potatis och persilja

Publicerat:
2017-08-07Tillagningstid:
Snabblagad, rörd kantarellomelette med goda smaker.
Ingredienser
4portioner
- 6ägg
- 5vårlök
- 100gkantareller
- 5salladslökar
- 1vitlöksklyfta
- 2mskgrovskuren persilja
- 50gpotatischips
- smör till stekning
Så lagar du
1. Knäck äggen och vispa med gaffel. Smaka av med salt och peppar.
2. Värm upp en stekpanna och lägg i en klick smör. Låt smöret brynas. Häll i äggblandning och rör runt med slev. Lyft av när äggen fortfarande är rinniga och slå upp en form.
3. Bryn kantareller i lite olja. Tillsätt smör och finskuren vårlök mot slutet. Smaka av med salt och peppar.
4. Slå kantareller över äggen och toppa med krossade potatischips och persilja. Servera gärna med råmarinerade kantareller.