Omelett med potatis, lax och champinjoner

Omelett med potatis, lax och champinjoner.

Publicerat:

Tillagningstid:

Snabb, enkel och lyxig omelett att servera till brunch eller på påsk.

Ingredienser

2portioner

  • 4st
    ägg
  • 1/2dl
    lättmjölk
  • 100g
    kall- eller varmrökt lax
  • 2st
    potatis
  • 1msk
    olivolja
  • 1/5
    broccoli
  • 1dl
    purjolök eller vårlök
  • 6st
    champinjoner
  • ruccola

Så lagar du

Vispa upp ägg och mjölk. Lägg i purjolök, om du valt det. Salta och peppra.

Fräs champinjoner och potatis, salta och peppra.

Häll på äggsmeten och rör försiktigt. Låt grädda på medelhög värme tills omeletten är klar.

Lägg i laxen och strö över lite mer purjolök och ruccola.

Servera med en fräsch grönsallad!

Dela det här receptet med dina vänner!